MixMagazin

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Orice bucătărie nu poate fi completă fără clasicele tocătoare. Ca atare, la Mix Magazin găsești tocătorul perfect, în forma și dimensiunea potrivite pentru tine.

Indiferent dacă te numeri printre persoanele care gătesc zilnic sau ocazional, tot vei avea nevoie de un tocător în propria bucătărie.

Tocătoare din lemn sau din plastic

Printre cele mai utilizate materiale la realizarea tocătoarelor sunt lemnul și plasticul. Cele realizate din lemn sunt o alegere populară datorită durabilității ridicate și a aspectului lor mai cald. Totodată, ele sunt disponibile într-o varietate de modele și sunt ușor de întreținut, fiind rezistente la zgârieturi.

Tocătoarele din plastic, pe de altă parte, sunt preferate dorită greutății mai reduse și a prețului mai accesibil. De asemenea, ele sunt ușor de curățat și sunt mai rezistente la apă. Ele sunt o alegere excelentă pentru tăierea alimentelor moi, precum fructele sau legumele, în timp ce cele din lemn sunt potrivite pentru a tăia carnea sau alimentele mai dure.

Indiferent de alegerea ta, la Mix Magazin găsești atât tocătoare din lemn, cât și din plastic, care te încântă atât prin design, cât și prin rezistența oferită și prețul accesibil.

Categorie

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!