MixMagazin

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre

Cauți suporți bucătărie? Atunci Mix Magazin este locul potrivit pentru tine, unde găsești exact produsele de care ai nevoie pentru casa ta la prețuri avantajoase.

Dacă acorzi o atenție deosebită la cele mai mici detalii din amenajarea perfectă și confortabilă a casei tale, cauți diferite accesorii care îți pot fi folositoare. Astfel de accesoriii sunt suporții de bucătărie.

De ce ai nevoie de suporți bucătărie?

Există diferite tipuri de suporți care îți pot fi de ajutor în organizarea eficientă a obiectelor din bucătărie, ce pot fi realizate din lemn, plastic, sticlă sau metal. Acestea pot fi amplasate pe perete, în dulapuri sau pe blatul de lucru și servesc la depozitarea cuțitelor, a tacâmurilor, a vaselor proaspăt spălate sau a prosoapelor de hârtie.

Deosebit de utile sunt suporturile pentru vase, care protejează suprafețele din bucătărie sau chiar cele pentru oală, care permit așezarea vaselor fierbinți, fără să afecteze masa sau blatul de lucru.

În oferta Mix Magazin găsești o varietate de suporți bucătărie, precum cei pentru vase, prosoape de hârtie, ouă, tacâmuri, capace, pahare sau pungi. Toate acestea îți fac viața mai ușoară și permit o organizare eficientă a bucătăriei tale.

Categorie

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!