MixMagazin

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Ai nevoie de plase pentru insecte? La Mix Magazin ești exact unde trebuie, întrucât îți oferim diferite modele de plase insecte care răspund dorințelor tale de design și funcționalitate.
De ce să folosești plase insecte?
Plasele pentru insecte sunt o soluție excelentă pentru a proteja încăperile de dăunători precum muștele sau țânțarii. Acestea sunt utilizate în special în spații deschise, cum ar fi terasele, balcoanele sau chiar în interiorul caselor și al apartamentelor.
Unul dintre principalele avantaje al acestora este faptul că ele permit circulația aerului și împiedică intrarea insectelor. De asemenea, ele sunt ușor de instalat și întreținut, iar majoritatea modelelor disponibile astăzi sunt realizate din materiale durabile și rezistente la intemperii.
Varietate de modele de plase pentru insecte
Există o varietate de tipuri de plase de insecte utilizate în perdele, inclusiv plase pentru muște și țânțari, plase cu ochiuri mici pentru a preveni intrarea unor insecte mai mici, dar și plase cu un grad mai mare de opacitate, pentru a oferi mai multă intimitate și protecție împotriva insectelor.
Comandă plasa de insecte potrivită pentru tine de la Mix Magazin și profită de prețurile avantajoase, iar la comenzile cu mai multe produse, beneficiezi de reduceri atractive.
 

Categorie

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!