MixMagazin

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Becurile sunt indispensabile în locuința ta, iar la Mix Magazin găsești modele cu o durată îndelungată de viață și un consum redus de energie, la prețuri accesibile.
Cum alegi becurile potrivite pentru casa ta?
Atunci când alegi becurile potrivite pentru casa ta, îți recomandăm să ții cont de tipul de soclu, printre cele mai întâlnite dintre acestea fiind E26, E27 și MR16. De asemenea, puterea becului este importantă, aceasta fiind exprimată în wați și indicând energia pe care o consumă.
În ceea ce privește temperatura de culoare, poți alege dintre becuri cu o temperatură de culoare mai ridicată, care produc o lumină albastră și mai rece și cele cu o temperatură de culoare mai scăzută, a căror lumină este mai galbenă și mai caldă.
Nu în ultimul rând, trebuie să ții cont de eficiența energetică, astfel încât cele cu o eficiență energetică mai ridicată consumă mai puțină energie.
Ce becuri găsești la Mix Magazin?
La Mix Magazin găsești o varietate de modele de becuri, care variază atât prin tipul de soclu pentru care sunt concepute, cât și prin temperatura de culoare și putere. Ai grijă să adaugi în coșul de cumpărături mai multe becuri, pentru a profita de reducerea noastră de 3% sau 6%.
 

Categorie

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!